Podcast: Jak oni to robią? Kulisy cateringu dietetycznego
Zastanawiałaś(eś) się kiedyś jak wygląda produkcja cateringu dietetycznego? Co się dzieje między tym, kiedy klikasz zamów, a tym kiedy dostawca przywozi Ci pudełka pod drzwi? Jeśli jesteś ciekawa(y) jak to wszystko wygląda od kuchni to zapraszam do wysłuchania kolejnego odcinka podcastu Dietetycznie Rzecz Biorąc. Gościem podcastu jest Paweł Jóźwik, właściciel 5 Posiłków Dziennie, jednego z najlepiej przygotowanego zakładu produkcyjnego w Polsce. Koniecznie posłuchaj całej rozmowy!
W 5 odcinku podcastu znajdziesz odpowiedzi na pytania:
- Skąd 5pd.pl pozyskało fundusze na wybudowanie zakładu produkcyjnego?
- Co dokładnie dzieje się w momencie, gdy klient klika “zamów” na Dietly.pl?
- Od czego zależy jakie składniki są wybierane do menu?
- Jak wygląda proces przygotowania tak wielu dań?
- Czy opcja wybór menu to duże utrudnienie dla cateringów?
- Jak wygląda transport pudełek i czy jest bezpieczny?
Catering dietetyczny 5 Posiłków Dziennie
Dostarcza posiłki do ponad 3500 miejscowości w Polsce i oferuje 14 wariantów diet:
- Classic (dania tradycyjnej kuchni)
- Standard (dieta bez wykluczeń)
- Comfy (dla smakoszy – z restauracyjnymi klasykami)
- Fit (dieta odchudzająca)
- Low IG – DASH & Diabetes (dla osób z cukrzycą, insulinoopornością, nadciśnieniem)
- Vege (wegetariańska)
- Wegan (wegańska)
- Junior (dieta dla dzieci)
- Active (dieta dla osób aktywnych fizycznie)
- Less gluten & lactose free (bezlaktozowa i bezglutenowa)
- Keto (dieta ketogeniczna)
- Hypo-hashimoto (dla osób chorujących na Hashimoto)
- Vege office box (dieta do pracy wegetariańska)
- Office box (dieta do pracy standardowa)